Menü

Akciók

X

3 éve

Napszemüveglencsék 20% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2018. május 2. – július 31.
 
 • A Hoya dioptriás napszemüveglencsék az Ön saját dioptriájában elkészített, teljes körű UV-védelmet biztosító szemüveglencsék!
   
 • A polarizált napszemüveglencséket minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény, a zavaró tükröződések kiszűrése (pl. vízi sportok, strandolás, horgászat, vezetés).
   
 • A Hoya DriveWear fényresötétedő polarizált napszemüveglencsék a lehető legoptimálisabb látásélményt biztosítják nappali vezetés közben.
   
 • A Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék, azon túl, hogy csökkentik a ragyogást, és megelőzik a szem megerőltetését, stílusos, elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek!
   
 • A Hoya prizmakompenzációval készülő magas bázisgörbületű lencséi széles, torzításmentes látómezőt biztosítanak viselőjüknek. A Hoya Sportive lencséket azon vásárlóinknak ajánljuk akik szeretnének nagy ívelésű (sport)szemüvegkeretet hordani, miközben a legjobb teljesítményre törekszenek sportolás közben!
 
 
 
 
 
 
 

X

3 éve

Fényresötétedő lencsék 33% kedvezménnyel

Az akció időtartama:  2018. március 5. - május 31.
 
Készülj a napsütésre!
A Hoya fényresötétedő Sensity szemüveglencséihez most rendkívül kedvezményes áron, 33% kedvezménnyel juthat hozzá üzletünkben.

A prémium minőségű Sensity fényresötétedő lencsék pillanatok alatt egy hármas kategóriájú napszemüveglencsévé sötétednek kültéren, míg beltéren a korábbiaknál gyorsabban világosodnak ki, és tökéletes átlátszóságot érnek el. Eközben pedig végig 100% UV-védelmet biztosítanak.

Az ajánlat egy pár Hoya Sensity fényresötétedő szemüveglencse vásárlása esetén érvényes. Sensity M.A.P. lencsék esetében: 33% kedvezmény a lencse teljes árából. Gyártott Sensity lencsék esetében: 33% kedvezmény a Sensity opció árából. Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját, valamint más kedvezményekkel nem vonható össze.
 
 
 

X

3 éve

Prémium tükröződéscsökkentő rétegek

Az akció időtartama: 2018. február 1. – március 31.

Prémium kategóriájú tükröződéscsökkentő rétegek (BlueControl, UV Control és Hi-Vision LongLife) kedvezményes áron!
 
 
 • Hi-Vision LongLife: prémium kategóriájú, rendkívül tartós és megbízható réteg
 • BlueControl: jelentősen csökkenti a szemünkbe jutó káros kék fény mennyiségét
 • UV Control: megvédi szemünket a visszaverődő UV-sugárzástól, és 100% védelmet kínál a káros UV-sugarakkal szemben.
 
+ Ajándék esernyőt adunk az akcióban részt vevő minden pár multifokális lencséhez!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

X

3 éve

0% ÁFA szemüvegkeretekre és lencsékre

Akció időtartama:  2018. február 5-28.
 


Februárban elengedjük az ÁFA összegét szemüvegkeretekre és lencsékre egyaránt!*
 
Az akciós kedvezmény mértéke 21.26%, melyet az ajánlott bruttó fogyasztói árból adunk.

 
*A termék árából az ÁFA értékének megfelelő kedvezmény kerül levonásra. Bár az akciónkat ÁFA-mentesként hirdetjük, természetesen megfizetjük az ÁFA-t minden termék után. Az akcióban a kijelölt szemüvegkeretek és szemüveglencsék vesznek részt.  További részletek üzletünkben.
 
 
 
 
 
 
 

X

4 éve

Csodálatos telet kívánunk!

Az akció időtartama: 2017. november 2. - 2018. január 31.
 

A legújabb fejlesztésű prémium multifokális szemüveglencsék most 25% kedvezménnyel kaphatók üzletünkben!
 
MyStyle V+
A Hoya legexkluzívabb, prémium progresszív szemüveglencséje. Teljesen egyénre szabott szemüveglencse, mely alkalmazkodik az Ön életstílusához!

LifeStyle 3
A LifeStyle 3, a korábbi LifeStyle progresszív szemüveglencsékhez képest még jobban illeszkedik életstílusához. A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. E lencsék 3 változatban kaphatóak, továbbá gyors megszokást biztosítanak.

Balansis
A Balansis, a Hoya új középkategóriás progresszív lencséje, mely még szélesebb vásárlóközönség számára teszi elérhetővé a továbbfejlesztett technológia vívmányait. A három bizonyított Hoya technológia felhasználásával készülő Balansis lencsék rendkívüli vizuális kényelmet biztosítanak minden távolságra.
 

Vissza
Top