Időpontfoglalás
vizsgálatra
Menü

Akciók

X

4 éve

Hoya prémium felületkezelés ajándékba!

Az akció időtartama: 2020. február 1. – március 31.

VÉDJE LENCSÉIT A KARCOKTÓL, SZENNYEZŐDÉSTŐL ÉS A SÉRÜLÉSEKTŐL!
 
 
Hi-Vision LongLife réteg az alacsonyabb kategóriás réteg árán!

 
BlueControl réteg most csupán +1.990ft!
 
A fenti rétegek raktári és gyártott változatban, minden alapanyagban és lencsetípusban (kivéve Hoyalux iD Myself) részt vesznek az akcióban.
*Az akció során a Hi-Vision LongLife réteget a Super Hi-Vision felületkezelés árán adjuk, a BlueControl réteg +1990 Ft-ért érhető el.

 

X

4 éve

Személyre szabott Hoya multifokális lencsék 35% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2019. november 2. – 2020 január 31.
 
Ajánlatunkban 35% kedvezményt adunk a Hoya prémium minőségű multifokális lencséire: Myself, MyStyle V+, WorkStyle V+ és LifeStyle 3.

Az ajánlat más kedvezményekkel össze nem vonható és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.

X

4 éve

Bioflex Active kontaktlencse

Az akció időtartama: 2019. november 4. – december 18. között, a készlet erejéig
 

A promócióban résztvevő termékek:
  • Bioflex Active – 3 db havi kontaktlencse/doboz
  • Bioflex Active Tórikus – 3 db tórikus havi kontaktlencse/doboz
Az akció során 2 doboz Bioflex Active havi kontaktlencse vásárlása esetén 1 db Bioflex kezdőcsomagot adunk ajándékba, mely tartalmaz:
 - 1 pár Bioflex Active havi kontaktlencsét az Ön dioptriájában
 - 1 db Bioflex Active ápolófolyadékot (100 ml)
 - 1 db ajándék neszeszert

Az akció más kedvezményekkel, ajánlatokkal nem összevonható.  *Az ár a Bioflex Active szférikus 3 db-os havi kontaktlencsére vonatkozik, a tórikus havi kontaktlencse ára ettől eltérő: br. 4800Ft/dob.
 

X

4 éve

Látás hónapja -> Multifokális lencse akció

Az akció időtartama: 2019. október 1-31.
 
Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a Látás Hónapja alkalmából nagyszabású progresszív lencse akcióval kedveskedünk: 2019. októberében 40% kedvezményt biztosítunk a Hoya Balansis és Daynamic progresszív lencsék árából!
 
 
AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ TERMÉKEK

 • Balansis szemüveglencsék: Felmérések szerint, a progresszív lencseviselők által a szemüvegvásárláskor leginkább meghatározónak tartott szempontok a következők: vizuális kényelem, stabilitásérzet, könnyű megszokás, megfizethető ár és esztétikus megjelenés. A Balansis termékcsalád 100%-ban megfelel ezen elvárásoknak!

 • Daynamic szemüveglencsék: Kedvező ár-érték arányú, modern progresszív lencsék, amelyek ideális megoldást jelentenek az első progresszív lencseviselők számára is. Tökéletes látást biztosítanak minden távolságra, és nagyobb keretválasztási szabadságot tesznek lehetővé, a látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül!
 

X

4 éve

Szemüvegkeret 0Ft-ért!

Az akció időtartama: 2019. október 1. - november 30 között, a készlet erejéig.
 

Az akció ideje alatt ha optikánkban vásárol szemüveget, a szemüvegkeret árát most mi álljuk!

Az ajándék szemüvegkeretek listájáról érdeklődjön üzletünkben. Az ajánlat komplett szemüveg (szemüvegkeret + Hoya szemüveglencse) készítése esetén érvényes, más kedvezményekkel össze nem vonható és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.

További részletekről érdeklődjön üzletünkben!
 

Vissza
Top