Menü

Akciók

X

4 hete

Hoyalux iD progresszív lencsék 25% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2021. november 2 - 2022. január 31.
 
Kedvezmény és nyereményjáték egyben? Mi így kezdjük az év végét!

Vásároljon Hoyalux iD MySelf progresszív szemüveglencsét 25% kedvezménnyel és nyerje meg vásárlásával a 6db értékes Invicta Pro Diver VD54 Quartz Steel Blue karóra egyikét!

A Myself-en kívül az alábbi felső kategóriás HOYA multifokális lencsékhez juthat hozzá 25% kedvezménnyel :

• Hoyalux iD MyStyle V+,
• Hoyalux iD LifeStyle 3 és 3i,
• Hoyalux iD WorkStyle V+
 
Tapasztalja meg a tökéletes látást és a vizuális kényelmet a Hoyalux iD progresszív lencsékkel!
 

X

1 hónapja

Multifokális lencsék 40% kedvezménnyel

Az akció időtartama: 2021. október 1-31.
 
 
A Látás Hónapja alkalmából nagyszabású progresszív lencse akcióval kedveskedünk vásárlóinknak: 2021 októberében, a Látás Hónapja alkalmából 40% kedvezményt biztosítunk a kiváló minőségű Hoya Balansis és Daynamic progresszív lencséink árából!
 
 
Balansis szemüveglencsék: Felmérések szerint, a progresszív lencseviselők által a szemüvegvásárláskor leginkább meghatározónak tartott szempontok a következők: vizuális kényelem, stabilitásérzet, könnyű megszokás, megfizethető ár és esztétikus megjelenés. A Balansis termékcsalád 100%-ban megfelel ezeknek az elvárásoknak!

Daynamic szemüveglencsék: Teljesen hátsó felületi tervezésű, kedvező ár-érték arányú, modern  progresszív lencsék, amelyek ideális megoldást jelentenek az első progresszív lencseviselők számára is. Tökéletes látást biztosítanak minden távolságra, és nagyobb keretválasztási szabadságot tesznek lehetővé, a látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül!
 

X

3 hónapja

Szemüveglencsék digitális eszközökhöz és irodai használathoz

Az akció időtartama: 2021. 09. 01. - 2021. 10. 31.
 
Szemüveglencsék digitális eszközökhöz és irodai használathoz 25% kedvezménnyel!
 
A SYNC III lencséket a digitális képernyők kihívásaihoz terveztek. Ezek a forradalmi szemüveglencsék normál, távoli szemüvegként működnek, azonban a lencsék alsó részén egy „teljesítménynövelő zóna” található, ahol finoman változik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, és megkönnyítik a fókuszálást a közeli feladatok során.

A BlueControl a Hoya prémium felületkezelése, amely a digitális eszközök által kibocsátott káros kék fény szűrésére szolgál. Ez a felületkezelés jelentősen csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét. A BlueControl réteg dioptria nélküli lencsékre is elérhető, ezért a korrekciót nem igénylő vásárlóknak is megoldást nyújthat!
 
 

X

3 hónapja

Iskolakezdési akció!

Az akció időtartama: 2021. 08. 06 - 10. 31.
 
 
Kiváló minőségű Hoya gyerekszemüveglencsék 25% kedvezménnyel!
 
 
A lencsék pontos típusáról és az akció részleteiről kérjük érdeklődjön üzletünkben.
 

 

X

4 hónapja

Digitális pihenő szemeinek!

Az akció időtartama:  2021. július 1. – augusztus 31.
 
Hoya SYNC III digitális szemfáradtság elleni lencse 30% kedvezménnyel!
 

Sokan átlagosan napi 8-10 órát töltenek digitális képernyők előtt. Ez digitális szemfáradtsághoz vezethet. A leggyakoribb tünetek: szemirritáció, homályos látás, fejfájás.
A Sync III lencséket kimondottan a digitális szemfáradtság enyhítésére fejlesztették ki! Ideális megoldás  azon 13 és 45 év közötti emberek számára, akik naponta több mint két órát töltenek digitális képernyők előtt.
A Hoya Sync III lencsék normál, távoli szemüvegként működnek, a lencsék alsó részén azonban egy "teljesítménynövelő zóna" található, amely kimondottan a mai digitális világ által támasztott követelményekhez igazodik. A teljesítménynövelő zónában finoman emelkedik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, megkönnyítik a fókuszálást, csökkentik a szem megerőltetését és kényelmes látásélményt biztosítanak a közeli feladatokhoz is (pl. olvasás és digitális eszközök használata) ebben a modern, digitális világban.
 
 
 

Vissza
Top