Menü

Látásélesség vizsgálat

Ahhoz, hogy tökéletes szemüveget készíthessünk Önnek, rendkívül fontos a precíz, szakszerű látásélesség vizsgálat. A látás javításán kívül a szemvizsgálat segíthet más betegségek, vagy később súlyosabb látásproblémákat okozó elváltozások korai felismerésében is (pl. cukorbetegség, szürke- és zöldhályog, magas vérnyomás). Ezért mindenki számára javasolt az évenkénti (de legfeljebb két évenkénti) vizsgálat, mely csupán 15-20 percig tart és teljesen fájdalommentes.

Üzletünkben hétfőtől péntekig 9.00 - 17.00 óra között, illetve szombaton 9.00 – 12.00 óra között végzünk látásélesség ellenőrzést. A vizsgálatokat szakképzett optometrista kollégánk, illetve szemorvosaink végzik.
Gyermekek vizsgálatát 11 éves kortól vállaljuk.
Kontaktlencsékkel és ezen termékek illesztésével is foglalkozunk. A szemüveg nélküli éleslátást már 14 éves kortól ki lehet próbálni.

A vizsgálat tartalma: látásproblémák feltárása, dioptria megállapítása, non-contact szemnyomás mérés (érintés nélküli, fájdalom mentes), szemfenék (fundus) vizsgálat, színlátás teszt, végül pedig javaslat a feltárt problémák optimális megoldására.

Kollégáink által végzett vizsgálati eredményre 3 hónap garanciát vállalunk!

Vizsgálatra célszerű időpontot egyeztetnie, melyet a (+36) 88 / 325 - 823–as számon tud megtenni.

Vissza
Top