Menü

Akciók

X

2 éve

B&L ULTRA 3db-os kiszerelés

Örömmel értesítjük kedves pácienseinket, hogy megérkezett a Bausch&Lomb Ultra havi hordású kontaktlencse 3 db-os kiszerelésben.
 
 
Az Ultra kontaktlencse tulajdonságai:
 
• Modern, szilikon-hidrogél alapanyag
• 46%-os víztartalom
• Kimagasló oxigénáteresztő képesség
• Aszférikus lencsefelszín, a még élesebb látásért
 
 

X

2 éve

Hoya BlueControl szemüveglencsék 33% kedvezménnyel

Akció időtartama:  2018. június 1. - július 31.
 

A BlueControl a Hoya prémium tükröződéscsökkentő rétege, amely megóvja szemünket a digitális  eszközök használatakor:

• Jelentősen csökkenti a szemünkbe jutó kék fény mennyiségét
• Megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását
• Csökkenti a ragyogást
• Nyugodt, kontrasztosabb látást és természetesebb színérzékelést biztosít

A BlueControl felületkezelés különösen ajánlott minden olyan személy számára, aki legalább 2 órát tölt naponta digitális eszközök (pl. laptop, számítógép, okostelefon, táblagép) használatával.
 
 

X

2 éve

Multifokális szemüveglencse akció

Az akció időtartama: 2018. május 2. – június 30.
 
A prémium minőségű személyre szabott multifokális lencsék előnyei:
+ Széles torzításmentes látómező
+ Az Ön életstílusának és keretviselési paramétereinek számításba vétele
+ Tökéletes mélységészlelés és megerőltetés nélküli fókuszálás
+ Stabilitásérzet mozgás közben is
 
A LifeStyle 3i és LifeStyle 3 lencséket 30% kedvezménnyel, a MyStyle V+, MyStyle V+ EyeGenius és WorkStyle V+ lencséket pedig 25% kedvezménnyel kínáljuk. Akciónk más kedvezménnyel, bónusszal nem összevonható! (kivéve: Sensity fényresötétedő lencse akció)
 
 
 

X

2 éve

Napszemüveglencsék 20% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2018. május 2. – július 31.
 
 • A Hoya dioptriás napszemüveglencsék az Ön saját dioptriájában elkészített, teljes körű UV-védelmet biztosító szemüveglencsék!
   
 • A polarizált napszemüveglencséket minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény, a zavaró tükröződések kiszűrése (pl. vízi sportok, strandolás, horgászat, vezetés).
   
 • A Hoya DriveWear fényresötétedő polarizált napszemüveglencsék a lehető legoptimálisabb látásélményt biztosítják nappali vezetés közben.
   
 • A Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék, azon túl, hogy csökkentik a ragyogást, és megelőzik a szem megerőltetését, stílusos, elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek!
   
 • A Hoya prizmakompenzációval készülő magas bázisgörbületű lencséi széles, torzításmentes látómezőt biztosítanak viselőjüknek. A Hoya Sportive lencséket azon vásárlóinknak ajánljuk akik szeretnének nagy ívelésű (sport)szemüvegkeretet hordani, miközben a legjobb teljesítményre törekszenek sportolás közben!
 
 
 
 
 
 
 

X

2 éve

Fényresötétedő lencsék 33% kedvezménnyel

Az akció időtartama:  2018. március 5. - május 31.
 
Készülj a napsütésre!
A Hoya fényresötétedő Sensity szemüveglencséihez most rendkívül kedvezményes áron, 33% kedvezménnyel juthat hozzá üzletünkben.

A prémium minőségű Sensity fényresötétedő lencsék pillanatok alatt egy hármas kategóriájú napszemüveglencsévé sötétednek kültéren, míg beltéren a korábbiaknál gyorsabban világosodnak ki, és tökéletes átlátszóságot érnek el. Eközben pedig végig 100% UV-védelmet biztosítanak.

Az ajánlat egy pár Hoya Sensity fényresötétedő szemüveglencse vásárlása esetén érvényes. Sensity M.A.P. lencsék esetében: 33% kedvezmény a lencse teljes árából. Gyártott Sensity lencsék esetében: 33% kedvezmény a Sensity opció árából. Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját, valamint más kedvezményekkel nem vonható össze.
 
 
 

Vissza
Top