Időpontfoglalás
vizsgálatra
Menü

Akciók

X

2 éve

Szemüveglencsék digitális eszközökhöz és irodai használathoz

Az akció időtartama: 2021. 09. 01. - 2021. 10. 31.
 
Szemüveglencsék digitális eszközökhöz és irodai használathoz 25% kedvezménnyel!
 
A SYNC III lencséket a digitális képernyők kihívásaihoz terveztek. Ezek a forradalmi szemüveglencsék normál, távoli szemüvegként működnek, azonban a lencsék alsó részén egy „teljesítménynövelő zóna” található, ahol finoman változik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, és megkönnyítik a fókuszálást a közeli feladatok során.

A BlueControl a Hoya prémium felületkezelése, amely a digitális eszközök által kibocsátott káros kék fény szűrésére szolgál. Ez a felületkezelés jelentősen csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét. A BlueControl réteg dioptria nélküli lencsékre is elérhető, ezért a korrekciót nem igénylő vásárlóknak is megoldást nyújthat!
 
 

X

2 éve

Iskolakezdési akció!

Az akció időtartama: 2021. 08. 06 - 10. 31.
 
 
Kiváló minőségű Hoya gyerekszemüveglencsék 25% kedvezménnyel!
 
 
A lencsék pontos típusáról és az akció részleteiről kérjük érdeklődjön üzletünkben.
 

 

X

2 éve

Digitális pihenő szemeinek!

Az akció időtartama:  2021. július 1. – augusztus 31.
 
Hoya SYNC III digitális szemfáradtság elleni lencse 30% kedvezménnyel!
 

Sokan átlagosan napi 8-10 órát töltenek digitális képernyők előtt. Ez digitális szemfáradtsághoz vezethet. A leggyakoribb tünetek: szemirritáció, homályos látás, fejfájás.
A Sync III lencséket kimondottan a digitális szemfáradtság enyhítésére fejlesztették ki! Ideális megoldás  azon 13 és 45 év közötti emberek számára, akik naponta több mint két órát töltenek digitális képernyők előtt.
A Hoya Sync III lencsék normál, távoli szemüvegként működnek, a lencsék alsó részén azonban egy "teljesítménynövelő zóna" található, amely kimondottan a mai digitális világ által támasztott követelményekhez igazodik. A teljesítménynövelő zónában finoman emelkedik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, megkönnyítik a fókuszálást, csökkentik a szem megerőltetését és kényelmes látásélményt biztosítanak a közeli feladatokhoz is (pl. olvasás és digitális eszközök használata) ebben a modern, digitális világban.
 
 
 

X

2 éve

Fókuszban az éleslátás!

Akció időtartama: 2021. július 1. – augusztus 15.
 
 
Hoya egyfókuszú lencsék 30% kedvezménnyel!
 
Akciónkban a Hoya prémium felületkezeléseivel ellátott egyfókuszú szemüveglencséi vesznek részt.
 

- LongLife: A karcoknak leginkább ellenálló felületkezelés, mely az 5x-ös keményrétegen felül tartalmaz még tisztítás könnyítő réteget, antisztatikus réteget és természetesen tükröződéscsökkentő réteget is.

- BlueControl: Tudásában ugyanaz mint a LongLife réteg kiegészítve egy káros kék fény szűrő réteggel. Ajánljuk azoknak akik naponta legalább 2-3 órán keresztül digitális kijelzőket használnak (TV, tablet, asztali számítógép, mobiltelefon, stb.)

- UvControl: Tudásában ugyanaz mint a LongLife réteg kiegészítve egy 100%-os UV védelmet biztosító felületkezeléssel, mely a lencse mindkét oldalára rákerül, így nem csak a szemből érkező UV sugarakat szűri ki, hanem a hátsó és oldalirányból érkezőket is, melyek a szemüveglencse belső felületéről reflexió szerűen bejuthatnának a szembe.
 

X

3 éve

Személyre szabott lencse akció

Az akció időtartama: 2021. május 3. –  május 31.
 
    AKCIÓNKAT  MEGHOSSZABBÍTOTTUK  JÚNIUS  30-IG!
 
Májusban és júniusban 30% kedvezményt nyújtunk Önnek az alábbi szemüveglencsék árából:

• Hoyalux iD multifokális termékcsalád (MySelf, MyStyle V+, LifeStyle 3i, LifeStyle 3)
• Gyártott egyfókuszú lencsék (Nulux Identity V+, Nulux EP, SYNC IIIi, SYNC III, Nulux TrueForm és
Hilux TrueForm)
 
 

A személyre szabott szemüveglencsék az Ön életstílusának figyelembevételével kerülnek kialakításra.
E lencsék tökéletes látást biztosítanak minden látásirányba, miközben páratlan vizuális élességet nyújtanak. Kialakításuk átfogó kutatásokon és a legújabb technológiai ismereteken alapul. E lencsék gyártásakor figyelembe vesszük az Ön szemüvegviselési szokásait és az Ön által választott keret paramétereit is, hogy elérjük az optimális vizuális teljesítményt.

 

Vissza
Top