Időpontfoglalás
vizsgálatra
Menü

Akciók

X

10 hónapja

Szemüveglencsék digitális eszközökhöz 25% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2023. szeptember 1. – október 31.
 
Irodai munkát végez? Netán grafikus? Vagy csak sok időt tölt különféle monitorok, okoseszközök kijelzőjét böngészve? Akkor szeme és pénztárcája egyaránt hálás lesz a szeptember 1-től induló akciónkért!

Térjen be üzletünkbe és válasszon 25% kedvezménnyel a HOYA kifejezetten digitális eszközök használatához, irodai munkához fejlesztett prémium multifokális szemüveglencséi vagy a BlueControl réteggel ellátott egyfókuszú lencséi közül.

Óvja szemei egészségét a digitális eszközök okozta negatív hatásoktól úgy, hogy eközben nem kell lemondania a kontrasztos és kellemes látás élményéről sem.
 
 
Használja ki akciónkat, ha
 
  • szeretne közelre és távolra egyaránt élesen látni,
     
  • digitális eszközök gyakori használata során sem szeretne a kényelmes látásról lemondani,
     
  • esztétikus, mégis könnyen megszokható megoldásra vágyik.
 
 
 
Az akcióban résztvevő termékek részletes listáját keresse az optikánkban.
 

X

11 hónapja

Iskolakezdési akció 2023!

Az akció időtartama: 2023. augusztus 1. – szeptember 30.
 
Közeleg a szeptember, a Hoya pedig nem feledkezett el a hamarosan iskolapadba ülő diákokról! Biztosítsa gyermeke éleslátását, és válasszon számára egy klassz, speciálisan a nebulók életmódjához és igényeihez kifejlesztett HOYA szemüveglencsét most 25% kedvezménnyel!
 
 
Az akcióhoz kapcsolódóan rajzpályázatot hirdetünk, amelyen bármely 14. életévét be nem töltött személy részt vehet.
A rajzpályázat témája: Szemüveges nyári kalandozás – Készíts rajzot a kedvenc nyári élményedről, amikor a szemüveged segített abban, hogy szép emlékeket gyűjts!

A pályázaton kizárólag az az alkotás vehet részt, amely a Hoya által biztosított sablon lapon kerül
megvalósításra (üzletünkben elérhetőek a rajzlapok) és amelyen szerepel az optika pecsétje.
 
A nyertes rajzok elkészítői hetente az alábbi nyereményekre tehetnek szert:

 
Az akció további részleteiről érdeklődjön üzletünkben!
 
 

X

11 hónapja

Hoya prémium progresszív lencsék 25% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2023. augusztus 1-31.
 
Tökéletes éleslátás minden távolságra, 40év felett? A Hoya prémium progresszív lencséivel ez a kérdés már Önnek sem lesz kérdés többé!

Térjen be optikánkba és kollégáink segítségével válasszon 25% kedvezménnyel a legjobb HOYA multifokális szemüveglencsék közül!

 

X

1 éve

Hoya nyári akció UV szűrős lencsékre

Akció időtartama: 2023. május 2. – július 31.
 
Egy igazi, NAPFÉNYES AJÁNLATOT hoztunk!  3 hónapon keresztül 30% kedvezménnyel kínáljuk az összes UV szűrős HOYA szemüveglencsét!
 
 
Sensity fényresötétedő réteg – ha sok időt tölt a szabadban és szeme védelme mellett éleslátását is biztosítaná. Beltérben teljesen átlátszóak, kültéren pedig olyan sötétek lesznek mint egy napszemüveg! A fényre sötétedő lencsékre 2 hónap megszokási garanciát biztosítunk.
 
UV Control réteg - nemcsak a szemből érkező UV-sugarakkal szemben nyújt védelmet, hanem a szemüveglencse hátsó felszínéről visszaverődőekkel szemben is, így biztosít 100%-os UV-védelmet. Ez a réteg a normál, átlátszó szemüveglencsékre és a fényre sötétedőkre is kérhető.
 
Polarizált lencsék - egy napszemüveg sötétségét és 100%-os UV-szűrést biztosító lencse, mely még az olyan zavaró tükröződéseket is megszünteti, melyek a csillogó felületekről verődnek vissza (pl: vízfelszínről, havas-vizes útfelületről, előttünk haladó gépjármű szélvédőjéről, stb).
 

S ha ez még nem lenne elég, MÁJUS HÓNAPBAN HOYA PRÉMIUM GARANCIÁT adunk AJÁNDÉKBA a fényre sötétedő lencsékhez, melynek értéke lencsetípustól függően 9.990 Ft - 24.990 Ft!
 
 

Az akcióban résztvevő termékek pontos listáját és a további részleteket keresse üzletünkben.

 

X

1 éve

Hoya Center - Sensity 2023

A kampány időszaka: 2023. máj 2 - máj. 31.
 
A 2023. május elején induló kampány fókuszában a teljes körű, 100% UV-védelmet biztosító HOYA Sensity fényresötétedő szemüveglencsék állnak. Ezek a lencsék kültéren rendkívül gyorsan besötétednek, beltéren pedig gyorsan kivilágosodnak, tökéletes áttetszőséget biztosítva a tiszta látásélmény érdekében. A Sensity lencsék gyors reakcióidőt, rendkívüli kényelmet és kiegyensúlyozott, egyenletes teljesítményt nyújtanak minden éghajlaton, évszakban, bármilyen hőmérsékleti- és fényviszonyok között.
 
 
A fényre sötétedő lencsék előnyei:
o Megóvja a szem körüli bőrt az UV-sugárzás okozta öregedéstől
o Megóvja a szemet a káros UV-sugaraktól
o Megvéd az UV-sugárzás okozta szempanaszokkal és szembetegségekkel szemben
o Kültéren pillanatok alatt besötétednek
o Beltéren gyorsan kivilágosodnak és tökéletes átlátszóságot érnek el
o Négyféle színben (barna, szürke, zöld, kék) és kétféle vékonyításban elérhetőek
 
 
Válassza a Hoya fényre sötétedő szemüveglencséit 30% kedvezménnyel és ajándék Prémium Garanciával!
 
A HOYA Prémium Garancia biztosítja, hogy a HOYA márkázott szemüveglencse törése, repedése, karcolása, sérülése esetén a vásárlástól számított 2 éven belül 2 alkalommal a HOYA 75, illetve 50% kedvezménnyel kicseréli a megsérült szemüveglencsét.
 
 

Vissza
Top