Menü

Akciók

X

5 hónapja

Október a látas hónapja

Az akció időtartama: 2023. október 2-31.
 

Akciós ajánlatunk: Hoya multifokális lencsék 40% kedvezménnyel a Látás Hónapja alkalmából! 
 
Ne vesződjön két különböző dioptriájú szemüveggel, próbálja ki a HOYA progresszív lencséket, melyek egyetlen szemüvegben minden távolságra tökéletes látást biztosítanak viselőjüknek.
 

Az akcióban résztvevő termékek:
• Daynamic multifokális szemüveglencsék
• Balansis multifokális szemüveglencsék


Balansis szemüveglencsék: Felmérések szerint a progresszív lencseviselők által a szemüvegvásárláskor leginkább meghatározónak tartott szempontok a következők: vizuális kényelem,  stabilitásérzet, könnyű megszokás, megfizethető ár és esztétikus megjelenés. A Balansis termékcsalád 100%-ban megfelel ezeknek az elvárásoknak!

Daynamic szemüveglencsék: Kedvező ár-érték arányú, modern progresszív lencsék, amelyek ideális megoldást jelentenek az első progresszív lencseviselők  számára is. Tökéletes látást biztosítanak minden távolságra, és nagyobb keretválasztási szabadságot tesznek lehetővé, a látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül!
 
 

X

6 hónapja

Szemüveglencsék digitális eszközökhöz 25% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2023. szeptember 1. – október 31.
 
Irodai munkát végez? Netán grafikus? Vagy csak sok időt tölt különféle monitorok, okoseszközök kijelzőjét böngészve? Akkor szeme és pénztárcája egyaránt hálás lesz a szeptember 1-től induló akciónkért!

Térjen be üzletünkbe és válasszon 25% kedvezménnyel a HOYA kifejezetten digitális eszközök használatához, irodai munkához fejlesztett prémium multifokális szemüveglencséi vagy a BlueControl réteggel ellátott egyfókuszú lencséi közül.

Óvja szemei egészségét a digitális eszközök okozta negatív hatásoktól úgy, hogy eközben nem kell lemondania a kontrasztos és kellemes látás élményéről sem.
 
 
Használja ki akciónkat, ha
 
  • szeretne közelre és távolra egyaránt élesen látni,
     
  • digitális eszközök gyakori használata során sem szeretne a kényelmes látásról lemondani,
     
  • esztétikus, mégis könnyen megszokható megoldásra vágyik.
 
 
 
Az akcióban résztvevő termékek részletes listáját keresse az optikánkban.
 

X

7 hónapja

Iskolakezdési akció 2023!

Az akció időtartama: 2023. augusztus 1. – szeptember 30.
 
Közeleg a szeptember, a Hoya pedig nem feledkezett el a hamarosan iskolapadba ülő diákokról! Biztosítsa gyermeke éleslátását, és válasszon számára egy klassz, speciálisan a nebulók életmódjához és igényeihez kifejlesztett HOYA szemüveglencsét most 25% kedvezménnyel!
 
 
Az akcióhoz kapcsolódóan rajzpályázatot hirdetünk, amelyen bármely 14. életévét be nem töltött személy részt vehet.
A rajzpályázat témája: Szemüveges nyári kalandozás – Készíts rajzot a kedvenc nyári élményedről, amikor a szemüveged segített abban, hogy szép emlékeket gyűjts!

A pályázaton kizárólag az az alkotás vehet részt, amely a Hoya által biztosított sablon lapon kerül
megvalósításra (üzletünkben elérhetőek a rajzlapok) és amelyen szerepel az optika pecsétje.
 
A nyertes rajzok elkészítői hetente az alábbi nyereményekre tehetnek szert:

 
Az akció további részleteiről érdeklődjön üzletünkben!
 
 

X

7 hónapja

Hoya prémium progresszív lencsék 25% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2023. augusztus 1-31.
 
Tökéletes éleslátás minden távolságra, 40év felett? A Hoya prémium progresszív lencséivel ez a kérdés már Önnek sem lesz kérdés többé!

Térjen be optikánkba és kollégáink segítségével válasszon 25% kedvezménnyel a legjobb HOYA multifokális szemüveglencsék közül!

 

X

10 hónapja

Hoya nyári akció UV szűrős lencsékre

Akció időtartama: 2023. május 2. – július 31.
 
Egy igazi, NAPFÉNYES AJÁNLATOT hoztunk!  3 hónapon keresztül 30% kedvezménnyel kínáljuk az összes UV szűrős HOYA szemüveglencsét!
 
 
Sensity fényresötétedő réteg – ha sok időt tölt a szabadban és szeme védelme mellett éleslátását is biztosítaná. Beltérben teljesen átlátszóak, kültéren pedig olyan sötétek lesznek mint egy napszemüveg! A fényre sötétedő lencsékre 2 hónap megszokási garanciát biztosítunk.
 
UV Control réteg - nemcsak a szemből érkező UV-sugarakkal szemben nyújt védelmet, hanem a szemüveglencse hátsó felszínéről visszaverődőekkel szemben is, így biztosít 100%-os UV-védelmet. Ez a réteg a normál, átlátszó szemüveglencsékre és a fényre sötétedőkre is kérhető.
 
Polarizált lencsék - egy napszemüveg sötétségét és 100%-os UV-szűrést biztosító lencse, mely még az olyan zavaró tükröződéseket is megszünteti, melyek a csillogó felületekről verődnek vissza (pl: vízfelszínről, havas-vizes útfelületről, előttünk haladó gépjármű szélvédőjéről, stb).
 

S ha ez még nem lenne elég, MÁJUS HÓNAPBAN HOYA PRÉMIUM GARANCIÁT adunk AJÁNDÉKBA a fényre sötétedő lencsékhez, melynek értéke lencsetípustól függően 9.990 Ft - 24.990 Ft!
 
 

Az akcióban résztvevő termékek pontos listáját és a további részleteket keresse üzletünkben.

 

Vissza
Top