Időpontfoglalás
vizsgálatra
Menü

Akciók

X

6 éve

Hallatlan kedvezmények

Az akció időtartama:  2017. szeptember 1. – október 31.
 
Akciós csomagajánlatunk: Hilux 1.50 SHV MAP lencse + szemüvegkeret mindössze 16.990Ft-ért!
 
A csomagban lehetősége van a szemüveglencsékre még jobb tükröződés-, és karcálló réteget kérni, illetve ha szükséges, akkor vékonyítva is elkészítjük lencséit.
 
 
Az akcióban résztvevő szemüveglencsék:           
Hilux 1.50 SHV  MAP
Hilux 1.50 HVLL  MAP
Hilux Eyas 1.60 SHV  MAP
Hilux Eyas 1.60 HVLL  MAP

X

6 éve

Hónap ajánlata -20%

Az akció időtartama:  2017. szeptember 1. – október 31.
 
 • Beltéri munkaszemüveg-lencsék:  A Hoya olyan speciális beltéri szemüveg lencséi, melyekkel 30cm-től (olvasótávolságtól) egészen 4-5 méteres távolságig élesen lehet látni.

   
 • Vezetéshez kifejlesztett szemüveglencsék:  Az EnRoute szemüveglencsék minimalizálják a vizuális stresszt, és pihentetőbb vezetési élményt nyújtanak viselőjüknek. Tiszta, kontrasztos látást biztosítanak, mind távolra, mind a műszerfalra, illetve a tükrökbe tekintve. Ezáltal extra vizuális támogatást nyújtanak azok számára, akik gyakran és hosszabb ideig tartózkodnak az utakon.

   
 • Hoya sportlencsék:  Széles látómezőt, kontrasztos látást és tökéletes védelmet biztosít a Hoya Sportive nevezetű egyfókuszú és progresszív lencséje.
   

X

6 éve

Hoya lencse nyár -33%

Akciós ajánlatunk keretében 2017. júniusától 3 hónapon keresztül, havonta más-más szemüveglencse típust kínálunk 33% kedvezménnyel!

Augusztus havi akciónkban a Hoya prémium minőségű multifokális szemüveglencséi vesznek részt. Az akció időtartama: 2017. augusztus 1 – 31.

A kedvezményes termékek köre:
 
 • Hoyalux iD MyStyle V+
   
 • Hoyalux iD LifeStyle V+  és  Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act
   
 • Hoyalux iD WorkStyle V+

   
Az akció más promócióval nem összevonható.
 

X

7 éve

Új, vezetéshez kifejlesztett lencsék: Enroute

Az akció időtartama: 2017. június 8. – július 12.

Akciónk során jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg az Enroute szemüveglencséket, és egy kis szerencsével még egy Forma 1 belépőt is nyerhet!
 
A Hoya vezetéshez kifejlesztett EnRoute szemüveglencséi minimalizálják a vizuális stresszt, és pihentetőbb vezetési élményt nyújtanak viselőjüknek. Az egyfókuszú és multifokális kivitelben is kapható lencsék speciális ragyogáscsökkentő szűrővel és opcionálisan választható kontrasztfokozó szűrővel készülnek, és az alábbi előnyöket kínálják:
 
 • A fényvisszaverődések és a szembejövő forgalom zavaró fényhatásainak nagymértékű csökkentése
 • Kontrasztosabb látás és jobb fényérzékelés sötétedés után, ködben és esőben
 • Tiszta, torzításmentes látómező távolra, valamint a műszerfalra és a tükrökbe tekintve
 

X

7 éve

Dioptriás napszemüveglencse akció, -20%

Az akció időtartama: 2017. május 1. – július 31.
 
 
 • A Hoya dioptriás napszemüveglencsék a Vásárló saját dioptriájában készülnek és teljes UV-védelmet biztosítanak.
   
 • A polarizált napszemüveglencséket minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk, amelyek esetében fontos a visszaverődő-vakító fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, sieléshez). Maximális UV-védelmet nyújtanak, és lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.
   
 • A Hoya DriveWear fényresötétedő polarizált napszemüveglencsék a létező legkényelmesebb látásélményt nyújtják nappali vezetés közben.
   
 • A Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék, azon túl, hogy csökkentik a ragyogást, és megelőzik a szem megerőltetését, stílusos, elegáns megjelenést is biztosítanak!

Vissza
Top